Tajomstvo, ako vznikla HulaHula

Tajomstvo, ako vznikla HulaHula

Už ako malý chlapec som chcel vedieť po anglicky. Vždy som sníval o cestách do neznáma. Žiaľ, možností na učenie sa cudzieho jazyka i peňazí som mal podstatne menej, než koľko som mal snov. Spomínam si, ako som vymýšľal rôzne kreatívne spôsoby, ako sa naučiť jazyk inak. Chcel som objaviť bezbolestný a instantný spôsob, ako ovládať cudzie jazyky. Našiel som ich niekoľko a rád sa o nich delím s druhými. Moja vášeň k jazykom sa premenila do online jazykovej školy HulaHula, ktorá študentom prináša aj radosť. 

Začal som učiť pre radosť

Začal som si plniť sny, dostal som sa na vysokú školu do ruského Petrohradu a po jej skončení štúdia som sa rozhodol učiť ruský jazyk cez internet. Spočiatku len tak. Pre radosť. S možnosťou dohovoriť sa vo svete sa pre mňa stal život krajší a farebnejší. Študenti mi začali písať svoje zážitky z ciest. Postupne sa mi nazbieralo toľko záujemcov, že som musel osloviť jazykovo zdatných kamarátov, nech mi pomôžu s učením.

Dnes mám prácu snov. Spoznávam nových a zaujímavých ľudí. Vždy sa od nich niečo nové naučím. Neraz to hovorím aj svojím súčasným kolegom, lektorom, ktorí učenie cudzieho jazyka vnímajú viac ako poslanie, než prácu.

Rastieme vďaka našim študentom

Moja úplne prvá študentka Adriana mi po nejakom čase položila otázku, ktorá zmenila môj život. „Vojto, prečo nezaložíš jazykovú školu?“ opýtala sa. Nikdy na ten moment nezabudnem. Adriana dnes študuje v HulaHula už tretí jazyk. Ovláda perfektne ruštinu, angličtinu a zahryzla sa do nemčiny. Momentálne dokonca pokukáva po španielčine. Práve ona mi dala prvý impulz. Sú to práve naši študenti, ktorí nám pomáhali s budovaním školy a s jej rozširovaním. Pomáhajú nám naďalej a stále spoločne rastieme. Ich potreby nám ukazujú, ako neustále zlepšovať učenie v HulaHula a ich nápady a odozvy nás vždy potešia.

Učenie sa v HulaHula je ako tanec

Možno som blázon, no milujem slobodu. Online jazyková škola HulaHula vám ju tiež pomôže dosiahnuť. Aj preto je jej názov bláznivý a vždy ma pobaví, keď niekomu vyčarí úsmev na tvári. V HulaHula sa radi smejeme a smiech odovzdávame aj ďalej na našich hodinách. Radosť a túžba vzdelávať je pre nás hnacím motorom.

Vedeli ste, že HulaHula po havajsky znamená tanec? Tento názov dal našej online jazykovej škole môj kamarát, keď mi nič netušiac povedal: „Tvoj život je ako tanec. Nauč ma to!“

V HulaHula spájame ľudí. Snažíme sa spoločne tancovať, aj keď to na začiatku vyzerá ako brodenie sa v blate. Možno si myslíte, že je to klišé, ale vo mne stále drieme ten malý chlapec, ktorý chce vidieť krajší a bohatší svet a ktorý chce, aby boli zážitky aj vďaka vedomostiam cudzieho jazyka dostupné pre všetkých.

Spoznávajme ľudí, buďme ľudskí a užívajme si slobodu, ktorú nám cudzí jazyk ponúka.

Tešíme sa na vás v našej HulaHula!