Naši študenti sú súčasťou HulaHula rodiny

SME FIRMA, V KTOREJ JEDEN DRUHÉMU POMÁHAME

Možno sa mnohí pýtate, ako fungujeme v našej online jazykovej škole HulaHula. Tak, ako pre každú dobrú firmu, aj pre nás je dôležitý prístup k našim zákazníkom. Potreby študentov sú pre nás na prvom mieste. Okrem toho sa správame ako rodinná firma. To znamená, že našich študentov vnímame ako súčasť našej jazykovej rodiny a tak ku nim aj pristupujeme. Každý študent, ktorý sa učí cudzie jazyky v HulaHula, môže kedykoľvek napísať svojmu lektorovi alebo ho požiadať o radu a pomoc. Študenti neraz s našimi lektormi zdieľajú svoje radosti i starosti alebo sa radia v rôznych situáciách.

S našimi študentmi prežívame spoločne

Povedali by ste, že naši lektori pomáhali napríklad aj pri výbere vysokej školy v zahraničí? Jeden doslova pomáhal nášmu študentovi s nápadmi, ako požiadať svoju vyvolenú o ruku. Vybavili sme už dokonca aj žiadosť o autogram od známej ruskej celebrity, ktorý sme doručili našej najmladšej študentke. Všetky tie neuveriteľné zážitky vytvárame spolu s vami.

Učíme z pohodlia domova

Každý študent po hodine dostáva nové slovíčka, s ktorými sa stretol počas hodiny a ktoré môže študovať z pohodlia domova. Niektorí študenti dostávajú aj zaujímavé domáce úlohy, ak sa na nich s lektorom zhodnú. Občas si navzájom vymenia aj vtipné fotografie alebo videá. Hodiny aplikujeme na samotný život každého študenta, aby mal možnosť cez jazyk prepojiť aj seba a svoje záujmy, sny či prácu.

Radi vás potiahneme

Keď príde kríza, naši lektori svojim študentom pomáhajú a ťahajú ich ďalej. Či už ide o podporu, vyjadrenie uznania, pomáhajú im pri odbúravaní zbytočného stresu z cudzieho jazyka, ktorý občas môže byť pri učení sa prekážkou. Naši lektori ukazujú študentom jednoduchú a zábavnú cestu učenia sa.

Skúste to aj vy!