Pár dôvodov, prečo sa učiť jazyky online

Prečítajte si, aké benefity Vám HulaHula prináša

Všimli ste si, koľko hodín trávime v online priestore? Sme pohltení informáciami a neustále vyhľadávame ďalšie. Sme neraz pod obrovským tlakom a systém nás neustále núti k výkonom. Naše rýchle životné tempo spôsobilo, že sa osobný kontakt sa z našich životov postupne vytratil. Naša jazyková škola HulaHula je síce online, ale napriek tomu prináša študentom niečo navyše – osobný a individuálny prístup našich lektorov.

HulaHula vyvoláva veľa otázok u tých, ktorí o našej jazykovej škole počujú prvýkrát. Niektorí si nás cielene vyhľadajú, iní si chcú skúsiť, či je online výučba pre nich to pravé. No už po niekoľkých hodinách naši študenti zisťujú, v čom spočíva čaro online stretnutia. O to príjemnejšie sú potom aj spätné väzby, ktoré našim lektorom prichádzajú.

Učíte sa z pohodlia domova

Len si to predstavte, ako sa učíte jazyk z pohodlia vášho gauča v obývačke s kávou v ruke. Pokojne aj v pyžame alebo bez make-upu. Hodiny s vaším lektorom môžu mať po čase podobu príjemných stretnutí s človekom, ktorý vás zrazu bližšie pozná a vie, čo potrebujete. Nech ste pokojne každý z vás aj na opačných koncoch druhom zemegule.

Ku každému pristupujeme individuálne

To, že sa študenti spontánne rozhovoria v cudzom jazyku, časom vnímajú ako pridaný bonus. Ide to akosi spontánne a automaticky. Na internete dnes nájdete veľa materiálov a spôsobov, ktoré môžete využívať pri učení sa cudzieho jazyka, ale mať pri sebe dobrého lektora, znamená oveľa viac. V našej škole presadzujeme štýl výučby, ktorý je založený na osobnom a rodinnom prístupe. To je naša HulaHula family.

Hodina angličtiny, ruštiny, nemčiny alebo španielčiny cez internet ponúka študentovi všetko to, čo aj kamenná jazyková škola. HulaHula však pridáva aj pár bonusov navyše:

  • V kamennej pobočke klient zvyčajne dostane skupinovú hodinu za porovnateľnú cenu, v akej v HulaHula ponúkame individuálnu hodinu.
  • Sme dostupnejší pre študentov z ktoréhokoľvek regiónu alebo krajiny.
  • V kamennej pobočke sa študent často hanbí pýtať a rozprávať. Lektora často nikto nezastavuje vo výklade a občas sa študenti boja prezentovať v skupine. Tieto bloky sú prirodzené, no v našej online jazykovej škole strachy prirodzene odbúravame.
  • Počas online výučby sú študenti uvoľnení a schopní prijímať informácie bez stresu. Sú vo svojej komfortnej zóne, neboja sa hovoriť v cudzom jazyku, pýtať sa alebo si vyslovene žiadať to, čo potrebujú pre svoj jazykový rozvoj.
  • Niekedy sa stane, že im lektor nesadne alebo si chcú vyskúšať iného a my im v HulaHula radi vyhovieme, pretože vieme aké to je dôležité.
  • V našej jazykovke máme radi otvorenosť a úprimnosť. Radi prijímame akékoľvek spätné väzby od našich študentov a prispôsobujeme sa ich potrebám. Zároveň naši lektori dávajú spätnú väzbu im, aby sa mohli ďalej posúvať.
  • V prípade, že si študent želá, jeho hodiny môžu byť nahrávané a tak si ich môže opakovane prehrať.

HulaHula je tu pre vás, nech ste kdekoľvek a kedykoľvek. Nemusíte sa kvôli hodine náhliť a presúvať na iné miesto. Vy poviete, kedy chcete mať svoju hodinu a my sa vám prispôsobíme, aby ste si ju užili bez akéhokoľvek stresu a tlaku.

Vyskúšajte si svoju prvú hodinu v HulaHula zdarma.