Darujte svojim blízkym vzdelanie

PREKVAPTE SVOJICH RODIČOV ALEBO PARTNERA, VENUJTE IM SEBAVEDOMIE

Uvažovali ste už niekedy nad tým, čo všetko by mohlo byť vo vašom živote alebo v živote vašich blízkych inak so znalosťou cudzieho jazyka? Len si to predstavte.

V našej online jazykovej škole HulaHula denne vidíme, ako sa naši študenti pri učení nového jazyka rozvíjajú. Nie je to len tým, že sa učia slovnú zásobu a nové frázy. Ich počiatočnú neistotu z hovorenia čoraz viac strieda odvaha prehovoriť v cudzom jazyku, až sa dostávajú do bodu, že chcú zo seba vyťažiť čo najviac.

Už v krátkom čase vidíme, ako za niekoľko týždňov výučby študenti rastú a získavajú viac sebavedomia i dôvery v samých seba. A zrazu príde skok. Na hodinách dokonca v cudzom jazyku rozmýšľajú a mnohí sú pripravení cestovať a praktizovať, čo sa naučili.

Nejde iba o mladých ľudí, práve naopak. V našej HulaHula rodine máme mnohých záujemcov z rôznych regiónov Slovenska, ktorí sa popri práci rozhodli investovať do seba a do svojej budúcnosti. Alebo! Mnohým venovali vzdelanie práve ich najbližší.

Najnovšie sa napríklad do štúdia anglického jazyka pustili Lenka s Milošom, ktorých na kurz prihlásil ich vlastný syn. Rozhodli sa, že to skúsia a prvá hodina sa im zapáčila natoľko, že v štúdiu angličtiny pokračujú a nesmierne im to ide. Obaja majú radi umenie, radi cestujú a spoznávajú rôzne krajiny. Na hodinách sa navzájom podporujú a motivujú, sú si jeden druhému inšpiráciou.

Pandémia koronavírusu síce obrátila mnohé v našich životoch, no ukazuje sa, že v súčasnom období nie je nič lepšie, ako vložiť našu energiu do toho, čo môžeme čoskoro zúročiť v našich životoch. A jednou z možností je práve investícia do vzdelania. Či už do vášho alebo do vašich blízkych, je dokázané, že s vedomosťami a s prichádzajúcimi možnosťami, rastie aj naša voľba slobodne si vybrať, ktorým smerom sa chceme vybrať a ako túžime žiť.

Navyše, učenie sa španielčiny, ruštiny, anglického alebo akéhokoľvek iného jazyka, vás môže vytrhnúť z každodennej rutiny. Uvažovanie v cudzom jazyku je nesmierne obohacujúce. Neraz nám pomáha uvažovať iným spôsobom. Veď nie nadarmo sa hovorí, koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom.

Položili ste si už niekedy otázku, čo je to, čo vás odlišuje napríklad na trhu práce a môže byť vašou pridanou hodnotou? Alebo máte doma budúcu nevestu či ženícha, s ktorými by ste sa radi dorozumeli? Uvažujete, že by ste radi expandovali s vaším biznisom na zahraničný trh alebo si možno vyskúšali žiť na istý čas v zahraničí?

Darujte sebe alebo svojim najbližším vzdelanie

Čo získate s HulaHula

  • vďaka našim lektorom, ktorí pôsobia v rôznych krajinách sveta, budete v učení jazyka napredovať rýchlejšie
  • ponúkame vám komorné hodiny, v rámci ktorých sa učíte sami alebo vo dvojici
  • lekcie vám našijeme na mieru a podľa vašich potrieb
  • na každú hodinu vám poskytneme učebné materiály
  • po každej lekcii dostanete e-mail so slovnou zásobou na zopakovanie
  • na hodinách ideme podľa vášho tempa, učíte sa počas lekcie a sledujeme váš progres

Čo potrebujeme od vás?

  • motiváciu a odhodlanie
  • chuť učiť sa
  • vašu spätnú väzbu, aby sme vedeli, ako robiť vaše lekcie ešte lepšími

Tak čo, skúsite to?

Prihláste sa na svoju prvú bezplatnú hodinu ešte dnes!